Здравейте, днес в 156-цата започна да смърди на бензин. Погледнах, между резервоара и някакъв голям да го нарека куплунг капе бензин. Много спешно търся специалист в София, който да ме приеме бързо, че така хем ме е страх да я карам, хем ме е страх и на паркинга да седи, да не подпали колите на съседите.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спешно търся сервиз/специалист, за теч в бензинопровода
Collapse
X
-
Колега , свали задната седалка и отвий капака на "кошницата" виж да не е спукана отгоре , чувал съм че е често срещан проблем , ако можеш качи и снимка на това което си видял, за да могат другите колеги да ти дадат по конкретен отговор.
Напиши и в кой район си на Сф., някой колега може да е "до теб" и да погледне за к'во иде реч...Свилен Александров 0890/907560. Вече без Легендата - Alfa 155 TS / 1,7 BEST of THE BEST
-
Мерси за съвета, но вече се стъмни... Не се сетих навреме. Но не е дупка от горе, защото в купето не смърди силно, мирише силно откъм дясната гума, където е теча. Това, което видях, се опитах да го нарисувам.Там, където свършва издадената част на резервоара има пластмаса /куплунг/, в която той влиза. Явно вътре има маркуч или нещо такова. Именно между двете части e теча. Явно се случва, когато колата има налягане, тоест запалена е, тъй като преди малко погледнах, в паркирано състояния не капе и не мирише. Живея в ж.к.Гоце Делчев. Ако има някой със сервиз наблизо или пък може да ме насочи към някой читав, моля да ми пише на лични.
Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.
Comment
-
Благодаря колега! Обаче сега търся една определена част. Днес в сервиза намериха теча-маркуча, който е на снимката/съжалявам за качеството/. Отивал от гърловината на резервоара до капачката. Гледаха по каталог, но няма цена и не се продавал отделно, а в комплект. Посъветваха ме да търся по морги или да търся някой, който може да измисли нещо... Ако има такъв, да ми пишеМеждувременно закърпихме положението със здраво тиксо, но проблемът си остава. Посъветваха ме докато намеря частта да не пълня много, много резервоара.
Last edited by ilia.ivanov; d.m.y г., 17:57.Alfa Romeo 147, 1.9 JTD, 138 k.c., MJET. И пенсионерката пред блока 156.
Comment
Comment